keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Meiät on haastettu

ihan ite keksin meille pikku haasteen, ku kerta Jerekin rupes, ni meikin sit.

Tavotteena olis kuuden viikon pystyy punnertaa sata kertaa - ajatuskin pelottaa.

Latailin luuriin tollasen applikaation tätä varten, itse asiassa kaksikin, eka Lumiaan 6 week trainingin:

Mut sit kun sain haasteltua Salhan mukaan, asentelin sit Androidille vastaavan softan, jotta menee samalla kaavalla meidän upeiden habojen kasvatus ja pronssiveistokseksi alkaminen.

Androidilla siis:

Idiksenä siis, et ensteks tehdään lähtötasotesti, jonka mukaan softa määrittelee sun henkilökohtasen treenisuunnitelman. Oon ollut maaliskuun alusta asti flunssassa, mutta nyt mä päätin, et uskallan tän verran rupee, et pyöräilen töihin ja punnerran melkeen joka päivä, vaik ois kuinka räkää. Niin siis, meikän lähtötaso oli 11-20, Salha eka otti siitä pienemmän, mut sit ku kerroin omani, niin senkin oli pakko siirtyy tolle samalle tasolle.

Ohjeen mukaan tätä pitäisi suorittaa kolme kertaa viikossa, mut me ollaan kyl nohevina tääl nyt jo kolme kertaa huseerattu tällä viikolla ja on vasta keskiviikko. Kelasin, että pitää innokkaana lähtee liikenteeseen, ettei kävis niin, että punnertaa ehkä neljä kertaa ja lopettaa heti. Huomasin jo lähtötestin jälkee, että alkaa tuntua tuol kainaloissa pientä lihaskipuiluu seuraavana päivänä ja nyt lista onkin sit on jo aika kattava: kädet, kyljet, rinta, selkä ja ylläribonarina kaula. Mä en tiennyt punnertavani kaulalla, lienee siis tekniikassa jotain hiottavaa. 

Tää on kyl ihan hyvä nakki, mä luulen, koska oon aina ollut ihan surkee punnertaja ja syyttänyt siitä mun romuranteita, mut jos nyt vaan punnerran, enkä kiusaa muuten ranteitani, niin ehkä saan jotain lihasvoimaa tonne lähinnä hyytelöä sisältäviin käsivarsiini ja sitten homma alkaa sujuu jossain pumpissakin.

Hiphei, se on sit toukokuun puolivälissä kun mei ollaan ihan vitun upei, muistaaki! (Hih saa nähä kuin käy, koska mul on vika aika Lissun taustoi varten 12. toukokuuta, niin se on kiva sit punnertaa, kun vasuri on kaks kertaa niin paksu, kun oikea)

Ja kuka vaan voi nappaa haasteesta kopin HEP! Mut sit pitää kertoo meille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro joku juttu!